Лекарски екип не получи достъп до руския опозиционер Алексей Навални,

...
Лекарски екип не получи достъп до руския опозиционер Алексей Навални,
Коментари Харесай

Отказват достъп на лекари до Навални

Лекарски екип не получи достъп до съветския опозиционер Алексей Навални, който е настанен в . В екипа е бил и персоналният доктор на Навални, осведоми Агенция Франс Прес.

44-годишният Навални и през уикенда неговият екип предизвести, че здравето му се е влошило и може да почине " всеки миг ".
 Кремъл не обръща внимание на заканите на Съединени американски щати за последствия при положение на гибел на Навални
Кремъл не обръща внимание на заканите на Съединени американски щати за последствия при положение на гибел на Навални

Песков: Путин не следи здравословното положение на пандизчии, той се приготвя за обръщение до Федералното заседание

Руската затворническа работа, която неведнъж попречи на лекари на Навални да го посетят, в понеделник го реалокира в болница за пандизчии във Владимировска област, на 100 километра източно от Москва.

Екип от лекари, измежду тях и персоналният доктор на опозиционера Анастасия Василева, направи няколко безуспешни опита да го посети.

Тази заран на екипа още веднъж не е било разрешено да го посети , само че на лекарите им е декларирано да опитат по-късно през днешния ден.

" Това е извънредно неуважително към хора, които са пристигнали да изпълнят хуманното си обвързване, здравното си обвързване да оказват помощ на пациент ", разяснява Василева пред Агенция Франс Прес до колонията.

" Не приказваме единствено за здраве и живот ", акцентира тя.
 Съюзник на Навални: Няма вяра за положителни вести за здравето му
Съюзник на Навални: Няма вяра за положителни вести за здравето му

Любов Собол съобщи, че съдружниците на Навални се надяват да получат информация

Журналист на информационната организация заяви, че юристите на Навални са пристигнали в наказателната колония и им е било разрешено да влязат.

В неделя съдружници на опозиционера в актуалната история на Русия, които ще се проведат в сряда.

44-годишният съветски опозиционер Алексей Навални бе по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.

, че той би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Преди 7 година Навални бе наказан условно на 3 година и 6 месеца затвор, само че срокът на отнемане от независимост е понижен, защото съвсем година опозиционерът бе под домакински арест. Той излежава присъдата си в

Критикът на Кремъл и деятел против корупцията се през август 2020 година По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че , само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР