Лекарка от Разград, нейният съпруг и тяхната дъщеря са жертвите

...
Лекарка от Разград, нейният съпруг и тяхната дъщеря са жертвите
Коментари Харесай

Мъката е безкрайна! Известна лекарка, мъжът ѝ и дъщеря им са загиналите при катастрофата на Ханбоаз

Лекарка от Разград, нейният брачен партньор и тяхната щерка са жертвите от жестоката злополука на Хаинбоаз през вчерашния ден. В болница е 7-годишната внучка на педиатърката. Инцидентът стана към 13 часа в сектора сред град Гурково и село Пчелиново. При опит да вземе ляв завой, лекият автомобил " Опел Астра " с разградска регистрация се е врязал челно в турски ТИР " Мерцедес ".

По съборените близо 20 метра мантинели стана ясно, че водачът на ТИР-а е направил всичко допустимо да избегне удара, само че не е съумял, защото секторът е стеснен и не разрешава осъществяването на маневри отвън пътното платно.

Зад кормилото на леката кола е бил 57-годишният Веселин Василев от Разград. Той, 59-годишната му брачна половинка - педиатърът доктор Снежана Иванова и 33-годишната им щерка Полина Богданова умират на място, заяви Дарик. В болничното заведение в Стара Загора е превозена 7-годишната дъщеричка на Полина, която е в сериозно положение.

Лекарите оповестиха, че детето е с голям брой мозъчни увреждания и контузии по цялото тяло. То е в медикаментозна кома с заплаха за живота.

Семейството пътувало за къса отмора в Хисаря, до момента в който първокласничката е във почивка.

Основната причина за злополуката, съгласно проверяващите, е несъобразена скорост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР