Лекарка, която работи в спешния кабинет в една от най-натоварените

...
Лекарка, която работи в спешния кабинет в една от най-натоварените
Коментари Харесай

Лекарка с разтърсваща изповед след зверския побой в "Св. Анна"

Лекарка, която работи в незабавния кабинет в една от най-натоварените лечебни заведения в София, изрази възмущението си от следващия случай, в който пациент атакува нейни сътрудници.

Десислава Кателиева от Асоциацията на незабавните медици у нас признава, че не може обществото да се настройва по този начин против нейното съсловие и споделя за случаи от практиката си с неприемливо държание на хора в незабавния кабинет.

Ето какво написа тя на профила си във Facebook:

Бясна съм и съчувствам на битите си и поругани сътрудници от УМБАЛ Св.Анна! Бясна съм и на институциите, медиите, пациентските организациите, които изкопаха този трап сред нас и пациентите ни.

Извънредни разкрития за мъжа, бил и душил лекари в софийската Окръжна болница ВИДЕО

То не бяхме корумпирани, то не бяхме крадци, то не бяхме убийци, най- огромните нарушители в нашата прелестна страна. Бясна съм и на съсловните организации с безсмислените им заявления и акции! Знаете ли какво още не знаете, г-да публицисти, правителственни неправителственни организации след последната офанзива по редниците в опазването на здравето?

Споделям персонални истории с експанзия с които се сблъсквам на съвсем всяко дежурство от седмица насам. Замислете се по какъв начин лекуваме откакто се държат с нас по този начин?

История 1. Влиза пациент в кабинета и първата имитация е: "Тук мирише на алкохол. Пияна ли сте? "Практически не бях яла и пила вода 12 часа, тъй като от прегледи не остана време, едвам седях на краката си. На какво друго да мирише кабинет в който непрестанно се вършат операции, които почват и свършват със тампон с 95% медицински алкохол?

История 2. Влиза пациент в кабинета и първа имитация: "Вие сте длъжна да ме прегледате незабавно, без значение, че недоволствата са ми от две седмици.Не мога да очаквам, ще се оплача " А не е единствено тя, сега проверявам хора с остри животозастрашаващи положения, само че тя кара щерка си да записва,за да има материал за фейсбук, медиите или там дето ще се оплаква.

Терор: Пациент бие и души лекари в Окръжна болница „ Св. Анна “-София, заканва се да...

История 3. Пациент откакто го информирате преди прегледа,че неспешния обзор се заплаща по заповед одобрена от шефа на болница: "Сега незабавно ще ме прегледате, аз съм обезпечена и нищо няма да платя, а против вас ще подам тъжба. "

Уважаеми сътрудници, споделяйте благи реплики от побеснели пациенти или техни близки! Може пък някоя пациентска организация или медия да прочете резултатите от посятото преди седмица! Но за бога, не чакайте някой да ни се извини!

Просто поемете към идващото дежурство и знайте, че има хора за които сме последна вяра и в случай че не сме на мястото си, те ще страдат или ще загинат! Д-р Кателиева. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР