Лекарите във великотърновската болница "Д-р Стефан Черкезов" се борят за

...
Лекарите във великотърновската болница "Д-р Стефан Черкезов" се борят за
Коментари Харесай

Борят се за живота на детето, премазано от гума


Лекарите във великотърновската болница "Д-р Стефан Черкезов " се борят за живота на 10-годишното момченце, което през вчерашния ден бе премазано от гума от трактор.

Припомняме, че случаят стана към 19 часа. Детето било дружно с приятелчета на една от фитнес площадките в парк "Дружба " във Велико Търново. Малчуганите се пробвали да вдигнат огромната гума, само че тя затиснала единия от тях. Хора, които са станали очевидци на случая, са извадили детето и са повикали Спешна помощ.

От Община Велико Търново обясниха, че голямата гума не е част спортните уреди на площадката за стрийт фитнес, а евентуално е докарана от някои от спортуващите там.

Пострадалото дете е превозено в сериозно положение в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов ". То е с руптура на черния дроб, заяви пред Dir.bg началникът на Отделението по анестезиология и интензивно лекуване доктор Сибила Маринова.

След незабавна животоспасяваща интервенция, положението му е нормализирано, само че заплаха за живота му има. Момчето е в реанимацията на лечебното заведение.

Заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев не скри възмущението си от неналичието на отговорност от страна на родителите. "Аз не мога да си обясня за какво тези деца са оставени без контрол от родителите си през ваканцията. Лично аз ще издиря кои са родителите на това дете, защото те въпреки всичко носят отговорност за случилото се ", съобщи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР