Лекарите в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив се борят за

...
Лекарите в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив се борят за
Коментари Харесай

Пловдивчанка оцеля след 3 скока от високо

Лекарите в УМБАЛ "Свети Георги " в Пловдив се борят за живота на 23-годишна жена, която в границите на една седмица е скочила три пъти от високо.

Младата пловдивчанка била настанена със строшен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ "Свети Георги ", откакто преди седмица направила първия си опит за самоубийство, съобщи "Трафик Нюз ".

Тя скочила от балкона на жилището, в който живеела, само че защото жилището било на втория етаж, тя се озовала в болничното заведение с фрактура.

Вчера обаче пловдивчанката съумяла да стигне до терасата на ортопедията, която е на 5-ия етаж и скочила. Съдбата още веднъж се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4-ия етаж. Жената, с която били в една стая, незабавно подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу.

Успяла да стигне до четвъртия етаж, само че в този миг видяла по какъв начин младата жена се трансферира през парапета. Сестрата съумяла да я хване за ръката, само че не могла да я задържи.

23-годишната жена полетяла надолу, само че паднала върху снежна пряспа до една кола и още веднъж оживяла.

Травмите й обаче са доста тежки и животът й е в заплаха. Настанена е в реанимацията, а лекарите вършат всичко допустимо, с цел да я спасят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР