Лекарите в се опитват да разпространят и поставят над 8000

...
Лекарите в се опитват да разпространят и поставят над 8000
Коментари Харесай

Лекари в Тексас: Ваксините може да се развалят

Лекарите в се пробват да разпространят и слагат над 8000 дози от ваксина, които могат да се скапват заради проблеми с оборудването, породени от неочакваното захлаждане, оповестява БГНЕС. Поради тежките метеорологични условия в окръг Харис, мястото за предпазване на ваксини, което би трябвало да е със строго избрана температура, е останало без електричество, а аварийният генератор също не работи. Окръгът предложи да транспортира имунизациите до околните лечебни заведения, където медицинският личен състав да може бързо да инжектира огромен брой хора, преди лекарството да загуби свойствата си.
Националната метеорологична работа на Съединени американски щати предвижда по-нататъшно захлаждане в Тексас. Очаква се междинната температура да спадне до -26 градуса. А Хюстън - да записва най-студеното време през последните 122 години. Поради студеното време няколко огромни петролни рафинерии са принудени да преустановят работата си, а вследствие на спиране на електрозахранването в щата 2,8 милиона души остават без ток.
 Македонците питат къде са имунизациите, обещани от брата Бойко Македонците питат къде са имунизациите, обещани от " брата Бойко "
Какъвто и да е Вучич, само че се появи на Свети Трифон на Табановце и донесе първите ваксини за македонците, написа в коментар в. " Слободен пе...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР