Лекарите в Киргизия използват за лечение на настойка от аконит,

...
Лекарите в Киргизия използват за лечение на настойка от аконит,
Коментари Харесай

Киргизия използва отвара от аконит за лечение на COVID-19

Лекарите в Киргизия употребяват за лекуване на настойка от аконит, съобщи министърът на опазването на здравето на страната Алимкадир Бейшенлиев пред организация 24.kg,.
Аконитът (самакитка или вълче биле – бел.ред.) е доста публикувано в Централна Азия отровно растение, а съдържащият се в него алкалоид аконит е считан за едно от най-отровните субстанции от тези съединения. Използването на настойка от него в леден тип нерядко водят до летален излаз.
 Коронавирусът по света: Траен спад във Англия, Германия изпуска контрола Коронавирусът по света: Траен спад във Англия, Германия изпуска контрола
Коронавирусът продължава да държи крепко в хватката си Европа и останалата част от света. Като блестящо удостоверение за това са страни като...
„ Аз самичък си подготвям отварата. Не е нездравословно за здравето. Трябва да се пие гореща – за два-три дни позитивният PCR-тест изчезва и на човек му олеква. Действа като отхрачващо средство, също така понижава равнището на захар в кръвта. Всеки доктор, който се усеща виновен за болния, следи положението на пациента и стои наоколо, до момента в който изпие горещия разтвор. Аз самият също пия. Ако дойдат публицисти, мога да изпия отварата и да покажа, че не е нездравословна ”, съобщи министърът.
Според него, по време на втората вълна от ковид през есента на предходната година киргизките лекари „ също са лекували с корена от билката, само че не са говорили за това ”. Министърът увери, че изгодата от настойката към този момент е потвърдена.
Вчера президентът на Киргизия Садир Жапаров посети болница, в която се лекуват заболели от ковид и съобщи, че лекарите са намерили способ за лекуване, при който инфектираните могат да се излекуват за два-три дни, в случай че лекуването стартира в началния етап на болестта. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР