Лекарите в Брюксел, Белгия, ще могат да предписват посещения в

...
Лекарите в Брюксел, Белгия, ще могат да предписват посещения в
Коментари Харесай

Лекарите в Брюксел ще изпращат пациентите в музеи за възстановяване от Covid-стреса

Лекарите в Брюксел, Белгия, ще могат да предписват визити в музеи като част от тримесечна стратегия, предопределена да възвърне психологичното здраве на фона на пандемията от ковид, оповестява „ Гардиън “.

На пациентите, лекувани от стрес в болница „ Brugmann “, една от най-големите в белгийската столица, ще бъдат препоръчани безвъзмездни визити в пет публични музея в града, обхващащи разнообразни тематики.
 Хипертониците са се удвоили за единствено 30 години, а КОВИД е точно съдово заболяване Хипертониците са се удвоили за единствено 30 години, а КОВИД е точно съдово заболяване
Броят на хората, живеещи с високо кръвно налягане, е скочил двойно от 1990 година насам, сочи изследване на екип учени от Англия. Сп...

Резултатите от пилотния план ще бъдат оповестени идната година с желанието, че самодейността може да бъде разгърната в допълнение, в случай че успее да облекчи признаците на стрес и други форми на психологично заболяване.

Долфин Хуба, виновен за културата в Брюксел, сподели, че е била въодушевена от скица в Квебек, Канада, където лекарите могат да предписват до 50 визити в музеи годишно на пациентите.

В пилотния план в Брюксел ще се предписват съпроводени визити на лица и групи от болничното заведение, сподели Хуба пред белгийския вестник L`Echo.

 

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР