Лекарите от Регионалната колегия на БЛС в Пловдив ще изберат

...
Лекарите от Регионалната колегия на БЛС в Пловдив ще изберат
Коментари Харесай

Лекарската колегия избира нов шеф

Лекарите от Регионалната гилдия на БЛС в Пловдив ще изберат през днешния ден своя нов ръководител. Това ще стане на плануваното отчетно-изборно заседание на съсловната организация под тепетата, което започва в 13,30 часа. За мястото на досегашния началник Георги Кръстев ще се борят двама претенденти. Това са доктор Георги Цигаровски, общопрактикуващ лекар  с над 20-годишен опит в специалността, и доктор Атанас Калчев, гастроентеролог от болница " Каспела ". Те резервираха безмълвие в навечерието на вота и ще приказват напряко пред своите сътрудници на днешното заседание. Не е изключено на самия конгрес да се появи и трети претендент. 

Д-р Георги Цигаровски е персонален доктор в ДКЦ-4 в Пловдив. Той е притежател на самостоятелна процедура с 2400 пациенти.  

През 1996 година приключва медицина в Медицински университет в Пловдив. През 2003 година пази компетентност по обща медицина. А през 2005 година взима втора магистратура " Финансов мениджмънт " в Пловдивски университет " Паисий Хилендарски ". След дипломирането си работи като терапевт в Четвърта поликлиника, в този момент ДКЦ-4. Той е хоноруван помощник към Катедрата по обща медицина в Медицинския университет в Пловдив. Д-р Цигаровски е зам.-председател на Българския лекарски съюз в Пловдив.

Д-р Атанас Калчев е гастроентеролог от болница " Каспела ". Той е един от водещите експерти в своята област.  Притежава богат опит. Според информация от средите на БЛС най-вероятно новият ръководител ще предложения своя противник да му стане заместител. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР