Лекарите настоятелно съветват младите майки да не отлагат излишно и

...
Лекарите настоятелно съветват младите майки да не отлагат излишно и
Коментари Харесай

Защо сексът след раждане е толкова полезен

Лекарите настоятелно поучават младите майки да не отсрочват ненужно и да стартират сексуален живот скоро след раждането. Именно тези извършения най-ефективно ще ги предпазят от инконтиненция (спонтанно изпускане на урина при смях, кихане или физическо натоварване).

Вместо извършения на Кегел, лекарите предлагат оргазми

Те дейно оказват помощ за възобновяване на мускулите на тазовото дъно на младата майка. 
Изследванията демонстрират, че сексът е по-ефективен за подсилване на мускулите на тазовото дъно, в сравнение с характерните физически извършения (популярните извършения на Кегел), които обичайно се предлагат.
До този извод стигнали учени от Индия, които интервюирали група млади майки.

По време на изследването част от дамите, по искане на откривателите, правили секс или мастурбирали в допълнение към обичайните извършения на Кегел. А другата част правила единствено извършения, които включват неведнъж напрежение и разпределяне на мускулите към пикочния мехур, задните елементи и вагината.
Резултатите демонстрират, че първата група развила по-силни мускули и

със секс дамите укрепели по-бързо тазовото си дъно

Още по-важното е, че половият живот на тези дами се подобрил и това се оказало от изгода както за майките, по този начин и за младите бащи. Известно е, че след раждането дамите дълго време се въздържат от секс и това може да докара до изневери, както демонстрира практиката, защото потребността от съкровен живот при мъжете не понижава.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР