Лекарите дълго време не могли да поставят диагноза на мъжа,

...
Лекарите дълго време не могли да поставят диагноза на мъжа,
Коментари Харесай

Младоженец, на който му оставаха две седмици живот, призна на сватбата си, че няма да умира

Лекарите дълго време не могли да слагат диагноза на мъжа, на който краката отказали и изпитвал жестоки болки в гърба. За това, че той може да е болен, 23-годишният Джек Кейн схванал единствено преди няколко месеца.
Лекарите предположили, че той може да има израстък в гръбнака, който да е повода за внезапното утежняване на здравето му: Джек не можел да върви, страдал от болки в гърба и изтръпвания в краката. Мъжът обиколил дузина лекари, които му поставяли тотално разнообразни диагнози, започвайки от прищипан нерв и приключвайки с психическо заболяване. Една заран обаче той разкрил, че изобщо не може да се движи.

След всевъзможни проучвания и разбори на гръбнака на Джек бил открит раков израстък и му било обявено, че му остават единствено няколко седмици живот. След това юношата със сълзи на очите помолил медицинските сестри да го вдигнат от инвалидната количка,. По този метод той паднал на едно коляно и предложил брак на своята обичана Ема Кларк. Само след осем дни двойката, която била дружно към този момент три години, вдигнала женитба в болничното заведение на Университета Джеймс Кук. " Винаги съм желал да се оженя за нея - познаваме се съвсем 10 години и сме дружно към този момент три години. Още от първата среща знаех, че желая да прекарам остатъка от живота си с нея. Така, че майка ми донесе пръстена, медицинските сестри ме сложиха на едно коляно и аз го направих ", споделя Джек.

Докато фамилията се готвило за сватбата, на Джек създали биопсия, която посочила, че туморът се свива. В края на краищата се оказало, че това изобщо не е онкологично заболяване. Влюбените обаче решили да не анулират сватбата и оповестили положителната вест по време на церемонията.

Джек имал рядко неврологично заболяване, което се назовава оптикомиелит. В момента той продължава да се лекува в болничното заведение. По думите му, той доста желае още веднъж да може да върви, тъй като, въпреки всичко, в този момент той има семейство и прелестна жена, които го обичат.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР