Лекари се борят за живота на 14-годишната дъщеря на жертвата

...
Лекари се борят за живота на 14-годишната дъщеря на жертвата
Коментари Харесай

Кола се вряза във фермерска барикада във Франция, жена загина, а други двама са ранени

Лекари се борят за живота на 14-годишната щерка на жертвата
Разрастващите се демонстрации на френските фермери против ниското възнаграждение и други мотиви за неодобрение бяха белязани от покруса през днешния ден, откакто една жена почина, а брачният партньор и 14-годишната й щерка бяха ранени, когато автомобил се опита да премине пред спонтанна укрепление, издигната на пътя от протестиращите, оповестиха управляващите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Дъщеря й, оповестена за мъртва по неточност от прокуратурата, към момента е сред живота и гибелта.

Прокурорът Франк Растул сподели пред публичното френско радио " Франс бльо окситани ", че трима души на спонтанната укрепление са били пометени от кола и че следователи сега се пробват да открият дали случаят е бил тенденциозен. Трагедията се е разиграла преди изгрев в град Памие, в района Ариеж в Югозападна Франция, оповестиха локалните управляващи в обществените мрежи.

Новинарският канал " Бе Еф Ем Те Ве " сподели на фрагменти по какъв начин пътят е бил блокиран от стачкуващите благодарение на бали сено и трактори. Жената, която е починала, както и нейният брачен партньор и щерка ѝ, са били членове на синдиката на земеделците, сподели ръководителят на профсъюза Арно Русо, заяви радио " Монте Карло ".

Според първите данни, предадени от прокурора и префекта на Ариеж, конфликтът е станал несъзнателно. Твърди се, че тримата пасажери в автомобила, взел участие в тази покруса, са арменци. Те са задържани на място.

Фермерите стачкуват от месеци във Франция за по-добро възнаграждение и против, по думите им, несъразмерното контролиране на пазара, възходящите разноски и други проблеми. Действията им не престават в целия район Окситания, като спорът стартира да се популяризира в останалата част от страната. В този подтекст на огромно напрежение се случи покруса.

Еманюел Макрон разгласи в обществените мрежи, че е изискал от държавното управление си да " даде съответни решения " на фермерите, откакто изрази съболезнованията си за нещастието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР