Лекари разкриха поредна тайна около Мегън Маркъл. Оказва се, че

...
Лекари разкриха поредна тайна около Мегън Маркъл. Оказва се, че
Коментари Харесай

Меган Маркъл претърпяла тайна операция, белегът я издаде

Лекари разкриха поредна загадка към Мегън Маркъл. Оказва се, че херцогинята на Съсекс се е подложила на загадка, само че много мъчителна интервенция. Колкото и да не ви се има вяра, интервенцията е била естетическа.

Експерти са безапелационни, че брачната половинка на принц Хари е претърпяла голяма болежка, с цел да може през днешния ден да се демонстрира умерено пред хората. Те са разкрили Маркъл поради фотосите от пътуването й до Нова Зеландия, на което придружаваше половинката си и предстоящ баща – принц Хари.

Тогава лъсна сериозен белег на херцогинята. „ Той 100% е заради отворена хирургическа интервенция ”, отсече лекарят Кумар Кунсинам и добави „ Когато белегът е единствено 4-5 сантиметра, интервенцията е доста мъчителна ”.

Всъщност става известно, че Меган е решила да отстрани кокалчето на крайници си, което е стърчало в профил при палеца й. „ При такива интервенции от време на време минават към 3 месеца, преди пациентите още веднъж да могат да носят токчета ”, сподели още специалистът.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР