Лекари от китайска клиника извадиха стъклена чаша от ануса на

...
Лекари от китайска клиника извадиха стъклена чаша от ануса на
Коментари Харесай

Пациент отиде в болницата, измъчван от нечовешки болки! Когато лекарите го погледнаха на рентген, останаха стъписани

Лекари от китайска клиника извадиха стъклена чаша от ануса на пациент. Странната история, съпроводена с рентгеновата фотография на необичайния предмет, затънал в тялото на мъжа, се появи в локалните медии, оповестява „ Мирър ”.  Медиците описват, че преди дни за помощ ги потърсил мъж, който се оплакал от мощен дискомфорт. Когато го приели в отделението в 2 часа през нощта, той крещял от болки. Скоро повода за тъгите му станала ясна – на рентгеновата фотография лекарите разкрили чаша в ануса му. По думите им, диаметърът на непознатото тяло бил към 7 см., а височината му – 8 см.



Съществувала заплаха от свиването и отпущането на аналните мускули чашата да се счупи и да докара до гибелта на пациента. Медиците се захванали за работа. Първоначално пробвали да я изтеглят – нещо, което и самият пациент пробвал да направи. Дали му специфични препарати, само че нещата не се получили.



След хирургична интервенция чашата била извадена. А пациентът по този начин и не съумял да изясни по какъв начин тъкмо се е озовала в ануса му.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР