Лекар, получил почетен знак и грамота за смелост заради самоотвержната

...
Лекар, получил почетен знак и грамота за смелост заради самоотвержната
Коментари Харесай

Лекар продава награда за смелост при атентата в Сарафово, не му дали 1000 лв. за COVID-19

Лекар, получил почетен знак и грамота за храброст поради самоотвержната си реакция при, продава получените награди поради липса на пари.
Доктор Димитър Кехайов е засегнат, че не е получил обещаните 1000 лева на месец за медиците на първа линия в битката с ковид. И тъй като пресмята, че има дупка в месечния си бюджет от малко над 600 лева, продава получената грамота за толкоз.
Кехайов работи в V градска болница в София - преместил се е тук от Бургас по персонални аргументи. Получава под 900 лв. заплата месечно и работи и на частно. Обяснява пред Българска национална телевизия, че е като всеки човек и той има да обслужва заеми.
Директорът на V градска болница обаче споделя, че доктор Кехайов не работи с Коронавирус пациенти и по тази причина не е взел надбавката. И прецизира, че единствено един пациент на доктор Кехайов е бил тестван за ковид, само че и двата теста са били негативни. А лекарят е безапелационен - има неправда при разпределението на парите за първа линия, от работещи с него 4 медицински сестри единствено 2 взели наградата.
Имам още неща за пласиране, приключва лекарят.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР