Лекар от София и двете й деца са преживели истински

...
Лекар от София и двете й деца са преживели истински
Коментари Харесай

Жена мина на червено и се заби в колата на майка и двете й деца. И избяга СНИМКИ

Лекар от София и двете й деца са претърпели същински призрачен сън през днешния ден в столицата. Жена, във очевидно несъответстващо положение, преминавайки на алено, удря колата им и... бяга. За благополучие, Ели Димитрова е съумяла да снима и дамата, и номера на колата й. Оттук нататък очакваме реакцията на способените органи.

Ето описа на майката, оповестен в обществените мрежи:

" Днес на 19.09.2023 в 8:24 мин. Пътувайки с двете си деца за тяхното учебно заведение по бул. Симеоновско шосе тъкмо пред магазин Фантастико ме удря странично жена с кола модел Порше панамера с регистрационен номер СВ8222СН. Аз минавам на зелено и съм на самия бул., тя излиза от дребна уличка-изход на ж.к. Макси, минава на алено, пресича пътя на колите пътуващи в посока Симеоново и се удря в моята кола.

Дори откакто удари колата ми, продължи да дава газ и да мести моята кола, след което спря. Аз слязох от колата, подвигнах ръце и попитах какво се случва, извадих телефона, с цел да фотографирам модела на колата, вредите на моята кола и номера на другата кола, който беше паднал.

Жената, излизайки от колата, стартира да псува, заплашва, да наскърбява, залиташе, когато видя, че фотографирам номера й, стартира да крещи “остави ми номера, не ми пипай номера ”. Пуснах го на земята и отидох да взема документите за двустранен протокол и в същото време дамата взе номера си, качи се в колата, даде газ и отпътува в посока към центъра (отново на алено!) Колата ми е без затъмнени стъкла, ясно се вижда, че има две деца, само че тя даже не попита те дали са добре или дали са уплашени.

Звъннах на 112 незабавно. Казаха, че поради митингите ще би трябвало да очаквам 2-3 часа, с цел да ми издадат те акт, т.к другият участник е избягал и няма по какъв начин да се попълни двустранно, споделиха, че от КАТ имали безусловно 2-3 коли, които покривали цяла София ПТП, тъй като всичко е ориентирано към митингите.

Тръгнах от мястото на ПТП-то след този диалог, по-късно отидох до КАТ и внесох заявление, тъжба и молба. Жената има и други прегрешения. Аз можеше да очаквам, само че съм доктор имам пациенти на кабинет и нямаше по какъв начин да остана. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР