Лека-полека започваме да се доближаваме до големи финал в тазгодишния

...
Лека-полека започваме да се доближаваме до големи финал в тазгодишния
Коментари Харесай

На крачка от успеха: жените, които бяха най-близо до победа в Игри на волята

Лека-полека започваме да се доближаваме до огромни край в тазгодишния сезон на " Игри на волята " и на дневен ред, както и в минали сезони на предаването, продължава да стои един въпрос. Ще станем ли очевидци на победител жена?

През годините " Игри на волята " се потвърди като риалити, което подлага физиката и душeвността на участниците на сериозен тест за устойчивост. Битките са многокомпонентни, комплицирани и понякога много силови. На този декор възможностите на дамите в предаването, които се съзтезават наедно с мъжете, не наподобяват доста огромни.

Освен по-неизгодната позиция във физически аспект, обществената игра в риалитито постоянно е една концепция по-трудна за дамите, които неизбежно в един миг постоянно стартират да бъдат " чистени " с доводите, че на племената им трябват по-силни играчи , разбирайте мъже. 

Има обаче няколко дами в историята на " Игри на волята ", които потвърдиха, че са същински бойци и напълно не са за подценяване.

Те бяха извънредно покрай финала на предаването и до успеха, само че за жалост стана по този начин, че нещо не им доближи. Въпреки това те заслужават да им бъде отдадено почитание.

Нека си напомним кои са те в идната изложба:
 На крачка от триумфа: дамите, които бяха най-близо до победа в  На крачка от триумфа: дамите, които бяха най-близо до победа в  На крачка от триумфа: дамите, които бяха най-близо до победа в  На крачка от триумфа: дамите, които бяха най-близо до победа в
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР