Лек за подагра може да се намери и в кухнята.

...
Лек за подагра може да се намери и в кухнята.
Коментари Харесай

Лек за подагра

Лек за подагра може да се откри и в кухнята.

Подаграта е заболяване или здравно положение, което нормално се характеризира с повтарящи се пристъпи на инфекциозен артрит. Проявява се като алена, сензитивна, гореща и подута става. Подаграта може да се лекува с естествени средства и едно от тях е содата за самун.

Това, което предизвиква подагра, е увеличението на кристалите на пикочната киселина, която има нараснала стойност в кръвта. Кристалите най-често се отсрочват в региона на ушите, лактите и бъбреците. Когато бъбреците не правят добре работата си и не могат да отстранят цялата пикочна киселина от тялото, тя кристализира и се утаява към ставите. Това води до началото на възпалителния развой.

Хората, които имат непотребна пикочна киселина в тялото си, би трябвало да трансформират диетата си. Храната би трябвало да се основава на пресни плодове и зеленчуци. Морските блага, месото, алкохолът и модифицираните захари водят до увеличение на пикочната киселина в организма. Не забравяйте да пиете колкото се може повече вода. Добре е да се употребяват натурални сокове, само че също и билкови чайове.

Лек за подагра
Содата за самун контролира цената на рН на организма, затова тя е лек за доста болести и това е доказано от науката.

Смята се, че содата за самун може да облекчи или спре пристъпите на подагра, като увеличи рН на кръвта. Просто разтворете половин чаена лъжичка сода за самун в 250 мл вода. Препоръчително е да се пият по четири чаши дневно, като една чаша би трябвало да се изпива преди лягане.

Содата за самун като лекарство има вълшебен свойства, които лекуват целия организъм.

Обикновената вода със сода за самун, не лекува съответно заболяване, само че е профилактика на доста болести. Трябва да се положат старания за поддържане на тялото в алкално положение. Содата за самун може да помогне за балансиране на равнищата на рН в тялото, което ще предотврати доста болести, даже най-тежките. Твърде доста киселина в организма е една от водещите аргументи за доста болести.

Вижте още: Замръзнали чистачки и запотени стъкла – ето го решението

Всяка заран на гладно, преди закуска се изпиват 200 мл топла вода, смесена със сок от половин лимон.

Ябълковият оцет оказва помощ да се сътвори алкална среда в тялото. Разредете една супена лъжица оцет в 200 мл вода и пийте 2 пъти дневно, една чаша преди обяд, а другата преди вечеря.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР