Лек автомобил "Субару“ се вряза в магазин за хранителни стоки

...
Лек автомобил "Субару“ се вряза в магазин за хранителни стоки
Коментари Харесай

Собственик влезе в магазина си и откри крадена кола

Лек автомобил "Субару “ се вряза в магазин за хранителни артикули в село Пороминово, община Кочериново, област Кюстендилска. Собственикът й споделил, че е откраднат, предава БГНЕС.

Инцидентът станал в 3 ч. след среднощ в неделя на основната улица в селото. На "У "-образно кръстовище, вместо да завие наляво, лекият автомобил се качил на тротоара, съборил маси и чадър, след което се врязал в стената на магазина.

Собственикът на магазина дошъл 10 минути след удара, в колата нямало лидер, а автомобила била заседнала в чадъра.

"Знаехме на кого е колата, индивидът спеше, колкото да го събудихме, вечерта беше на бира на масите пред магазина “, сподели собственичката на магазина за хранителни артикули.



Според нея не може човек, блъснал колата си преди 10 минути, да заспи толкоз бързо. Собственикът на колата, който е от София и живее в наследствена къща, се сетил, че вечерта оставил ключовете в автомобила.

Младежи разказали, че след среднощ видели на няколко пъти автомобилът да минава през селото, само че бил ръководен от цялостен и плешив мъж. Собственикът на автомобила е слаб.



Взета му е проба за алкохол, по неофициална информация дрегерът е посочил 1.3 наличие на алкохол в издишваният въздух.
Стената на магазина, от която имало избити тухли, през вчерашния ден бе измазана, деформирана е решетъчната врата към комерсиалния обект.

Лекият автомобил, зарязан на 20 м. от магазина е обработен за отпечатъци. Работата по случая продължава в РУП-Рила, известен е дежурен прокурор, оповестиха от пресцентъра на ОДВНР-Кюстендил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР