Лек автомобил се е врязал в електрически стълб във видинското

...
Лек автомобил се е врязал в електрически стълб във видинското
Коментари Харесай

Млад видинчанин заби пежото си в стълб, а после... СНИМКИ

Лек автомобил се е врязал в електрически дирек във видинското село Цар Симеоново, оповестява BulNews.

Инцидентът е станал тази заран, към 9.30 часа, на основната улица в обитаемото място. Шофьорът на "Пежо " с видинска регистрация е изгубил надзор над ръководството, качил се е на тротоара и се е блъснал в стълба. Веднага по-късно лидерът е избягал от мястото без да изчака идването на полиция.

Малко по-късно той е открит - 23-годишен мъж от Видин. Униформените са го тествали за опиати и алкохол. Техническото средство не е отчело съществуване на наркотични субстанции, а дрегерът е отчел съществуване 0.38 промила в издишания от него въздух.

На лидера е формиран акт по Закона за придвижването по пътищата.



От удара стълбът се е наклонил на една страна и сега се правят действия по неговото покачване. Докато те не приключат пътят Дунавци – Арчар е затворен за придвижване.

Предвидени са следните обходни направления: в посока Монтана: по основен път I-1 Дунавци - Димово - Монтана; в посока Видин - Лом: по път I-1 Дунавци - Димово - Монтана, по път III-114 Ружинци - с. Дреновец - с. Тополовец и назад. Обходен маршрут за МПС движещи се в посока Монтана - Видин: по път II-11 по път III-114 с. Тополовец - с. Дреновец - с. Ружинци, по основен път I-1 Ружинци - Видин. Трафикът се контролира от "Пътна полиция ", оповестиха от АПИ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР