Лек автомобил Опел с благоевградска регистрация, управляван от гръцки гражданин,

...
Лек автомобил Опел с благоевградска регистрация, управляван от гръцки гражданин,
Коментари Харесай

Опел блъсна мъж на пешеходна пътека в Благоевград

Лек автомобил " Опел " с благоевградска регистрация, ръководен от гръцки жител, блъсна към 65-годишен мъж на пешеходна пътека в Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Поредният пътен случай с блъснат пешеходец на обозначено за секване място стана в 10.30 ч. на кръстовището сред ул. " Васил Левски " и " Петър Зографски ".

Според лидера на „ Опел Зефира ” на предната пешеходна пътека имало спрял автомобил, който завивал, с цел да навлезе в ул. „ Петър Зографски ”. Този автомобил бил спрял, тъй като улицата била задръстена. Блокът на ъгъла на „ Васил Левски ” и „ Петър Зографски ” се санира и там постоянно стопират коли с материали.

Гъркът, който е на към 60 години, минал отляво на завиващия автомобил, който съгласно него му попречил да види, че по последваща пешеходна пътека минава човек. Блъснал го, той отхвръкнал и паднал по очи на асфалта. Очевидци-работници и преминаващи го сложиха да легне върху части от стиропор до идването на колата за спешна помощ.

Пострадалият бе с окървавено лице и в потрес, той е проектант, който бе до офиса на свои сътрудници, намиращ се на 50 метра от мястото на случая.

Все отново, въпреки и потърпевш, той се обади по мобилния телефон на сътрудниците си, че е блъснат и те му се притекоха на помощ.

Пострадалият бе превозен до Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград, вършат му се проучвания. 15 минути по-късно дойде полиция, която проверява случая. Преводач сред лидера на опела, който приказва британски, и служителите на реда, стана живущ на улицата благоевградчанин. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР