Лек автомобил катастрофира и се качи на тротоара на бул.

...
Лек автомобил катастрофира и се качи на тротоара на бул.
Коментари Харесай

Страшен екшън посред бял ден на булевард в София СНИМКА

Лек автомобил катастрофира и се качи на тротоара на бул. "Президент Линкълн " в столичния Овча купел. Колата се заби и събори лампа на уличното осветяване, описват очевидци, представени от stolica.bg.

Инцидентът стана към 13 през днешния ден. Голям шанс е, че не е имало пешеходци на тротоара в този миг другояче щяха да бъдат размазани от форда. Не се оповестяват аргументите за злополуката, само че очевидно колата се е движила с висока скорост, тъй като безусловно е отсякла стълба на уличната лампа пред кварталната пицария "Бети ", описват очевидци на случая.

Други очевидци споделят в обществената мрежа, че на мястото е пристигнала кола за спешна помощ и в нея са се качили жена с бебе. В непосредственост до интонации форд е имало сив джип, който евентуално също е потърпевш при злополуката.

Булевардът е ремонтиран и уличното осветяване също е ново. Вероятно водачите считат, че е писта и се пробват да излетят, възмущават се живеещи в квартала. Те предлагат там по-често да се изпращат екипи на КАТ и да има надзор на скоростта.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР