Лек автомобил БМВ, собственост на 23-годишна хасковлийка, е изгорял напълно

...
Лек автомобил БМВ, собственост на 23-годишна хасковлийка, е изгорял напълно
Коментари Харесай

УМИШЛЕН ПАЛЕЖ? Лъскава кола на кметска щерка изгоря из основи

Лек автомобил БМВ, благосъстоятелност на 23-годишна хасковлийка, е изгорен изцяло тази нощ. Колата била паркирана на ул. „ Цар Симеон Велики “. Сигналът за пожара е бил подаден в среднощ, оповестява haskovo.net.

Пламъците са обхванали и паркираните до БМВ-то два Опела – Астра и Зафира. Изгорели изцяло са БМВ-то и Астрата, Зафирата – отчасти. Работата по изясняване на причите за пожара продължава, формирано е досъдебно произвеждане. БВМ-то е на 23-годишната Михаела, която е дъщеря на кмета на хасковското село Малево – Михаил Михайлов. Според униформените пламъците са лумнали точно от БМВ-то, при което е обгорял двигателния му отсек.

Бащата на момичето съобщи, че евентуално огънят е тръгнал от късо съединяване. Той изключи версията за тенденциозен палеж. „ Няма врагове, нямам доверие някой да го е направил съзнателно “, съобщи Михайлов. Той обаче отхвърли да даде телефон за контакт с щерка си, която е студентка. Тази заран служители на реда и пожарникари продължаваха с огледите. Работата по изясняване аргументите на пожара продължава, формирано е досъдебно произвеждане, допълниха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР