Лек автомобил “БМВ бил увреден вчера на паркинг на бул.

...
Лек автомобил “БМВ бил увреден вчера на паркинг на бул.
Коментари Харесай

Заляха с киселина колата на пловдивски доктор

Лек автомобил “БМВ ” бил повреден през вчерашния ден на паркинг на бул. “Пещерско шосе ” в Пловдив, оповестиха от полицията. 50-годишен водач съобщил във Второ районно управление (на МВР), че за времето сред 7.30 часа и 13.00 часа колата му била залята с корозивна течност.  При огледа са открити вреди по продължението на цялата й лява част, тавана, челен и заден похлупак и двете брони. В рамките на формирано досъдебно произвеждане са подхванати дейности за търсене на причинителя на закононарушението.

Основните версии, по които работят проверяващите, са персонално възмездие или неуредени финансови взаимоотношения.

БЛИЦ научи извънредно от проверяващите, че залетият с киселина автомобил е на доктор. 50-годишният доктор работи в хирургиите на „ Пещерско шосе “ и вандалщината за в този момент е цялостна тайнственост.

Няма данни за любовен триъгълник, нито за неуредени финансови взаимоотношения. Основната догадка, по която работим, е, че хулигани да лиснали корозивната течност върху возилото, споделиха нашите източници. Лекарят не е заплашван и не е бил предупреждаван да му се готви възмездие. Изключва се за в този момент и това да е вендета от недоволни пациенти.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР