Лек автомобил „Ауди“ 80 със софийска регистрация е изгорял на

...
Лек автомобил „Ауди“ 80 със софийска регистрация е изгорял на
Коментари Харесай

От последните минути: Семейство с дете едва не изгоря в „Ауди“ на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки/

Лек автомобил „ Ауди “ 80 със софийска регистрация е изгорен на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Инцидентът е станал преди минути малко преди село Ребърково.
Колата е пътувала от София към Борован и по неразбираеми аргументи се запалила по време на придвижване. В нея пътувало семейство с малко дете, които отивали във врачанското село на посетители. Пожарникари от Мездра пристигнали бързо, само че до момента в който загасили пламъците предната част от возилото и купето са изцяло унищожени.
Заради случая от двете страни на основния път се образуваха километрични опашки. Колата към този момент е преместена на отбивка край пътя, което разреши трафикът да се източи и пътуването в почивния ден да се възстановява. Семейството чака пътна помощ, която да транспортира изгорялата им кола към Борован.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР