Лежалият 12 години в затвора Райдъл Букър ще бъде следващият

...
Лежалият 12 години в затвора Райдъл Букър ще бъде следващият
Коментари Харесай

Бивш затворник срещу Кобрата на 9 ноември

Лежалият 12 години в пандиза Райдъл Букър ще бъде идващият противник на Кубрат Пулев, разгласи ESPN. Двамата ще се бият на 9 ноември във Фресно, щата Калифорния (САЩ). Датата се знаеше от дълго време, само че до този миг липсва публична информация с кого ще кръстоса ръкавици Кобрата. Първоначално бе оповестено, че противник на българина ще бъде австралиецът Марк де Мори.

Месец преди борбата обаче австралиецът е отказал да се качи на кръга против българина и по този начин от щаба на Пулев е трябвало да пристъпят към авариен вид.

Bulgarian heavyweight contender Kubrat Pulev and Rydell Booker, of Detroit, have agreed to meet Nov. 9 (ESPN+) on the Jamel Herring-Lamont Roach undercard at Chukchansi Park in Fresno, California, two sources with knowledge of the bout, which is... https://t.co/jEgo6ldMvp
— Dan Rafael (@danrafaelespn) 7 октомври 2019 година Така Кубрат ще се бие с 38-годишния американец Райдъл Букър. Все още сделката е единствено джука и двете страни не са подписали. Очаква се публично удостоверение в околните дни, само че новината се удостоверява пред американското издание от двама източници, близки до организацията на дуела.

Райдъл Букър е бил зад решетките от 9 септември 2005 година до 9 август 2017 година за владеене с желание за доставка на 1 кг кокаин. До влизането в пандиза Букър е с 25 победи и 1 загуба от Джеймс Тони. След излизането си на независимост той има 4 триумфа и 1 загуба от Джърмейн Франклин. В последния си мач през юни нокаутира Диюли Аристид.

Битката сред Пулев и Букър ще е подгряваща за галадвубоя на вечерта на 9 ноември сред Джамел Херинг и Ламонт Роуч във Фресно. Всички мачове ще се играят на стадиона в калифорнийския град, който се употребява най-вече за бейзбол.

Последният мач на Пулев пък беше през март, когато победи румънеца Богдан Дину. Българинът залага статута си на наложителен кандидат за международната купа на IBF. Победителят от неговия мач ще се бие с Анди Руис или Антъни Джошуа до края на май 2020 година за шампионския колан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР