Lego остров на креативността стартира на 16-и и ще продължи

...
Lego остров на креативността стартира на 16-и и ще продължи
Коментари Харесай

Lego остров на креативността - гарантирано забавление и шанс за пътешествие до „Леголенд“ Германия


Lego остров на творчеството започва на 16-и и ще продължи до 19-и май в Sofia Ring Mall . Любимото развлечение за дребни и пораснали деца ще предложи доста игри, атракции и невероятни страсти. Посетителите на изобретателния остров ще имат и неповторимия късмет да завоюват странствуване до мечтаната дестинация на всеки лего фанатик – „ Леголенд “ Германия.

От 16 до 19 май Sofia Ring Mall се трансформира в същинско лего царство. Цели четири дни на Ниво 1 комерсиалния център дружно с Комсед организираспециаленкът - „ LEGO остров на творчеството “. Там всеки искащ да поеме по пътешествието на „ LEGO острова “ ще получи своя персонален „ LEGO паспорт “. С него той би трябвало да посети 5-те обособени лего зони за игри и да получи по един щемпел във всяка. Това му подсигурява, с изключение на няколкочасово развлечение, наслаждение и специфични награди, предоставени от Комсед, и ваучър за присъединяване за огромната премия – странствуване до „ Леголенд “, Германия!2-дневната екскурзия до мечтаната за всеки лего фанатик дестинация включва двупосочни самолетни билети, 2 нощувки със закуска в двойна стая и пропуски за „ Леголенд “.

Непълнолетни лица под 14-годишна възраст имат право да вземат участие с документално единодушие от родител и/или аставник, който да ги съставлява персонално.

Елате и изживейте лего фантазията си в Sofia Ring Mall на следните дати:

- 16 май, четвъртък – от 16:00 до 20:00 ч.

- 17 май, петък – от 14:00 до 20:00 ч.

- 18 май, събота – от 10:00 до 19:00 ч.

- 19 май, неделя – от 10:00 до 17:00 ч.

Lego остров на творчеството затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки неповторимата си идея за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, развлечение и релакс, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, комерсиалният център в полите на Витоша се постанова като безспорната дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР