Легло от рози за 240 лв. на Свети Валентин.Българските хотели

...
Легло от рози за 240 лв. на Свети Валентин.Българските хотели
Коментари Харесай

Легло от рози за 240 лв. на Свети Валентин


Легло от рози за 240 лева на Свети Валентин.

Българските хотели се надпреварват с сантиментални предложения за 14 февруари. Сред хитовите оферти е нощувка в легло от рози измежду свещи и балони за 240 лева, сподели изследване на „ Телеграф “. Повечето комплекси смъкват от цената за спа услугите към 10%, подаряват бутилка вино и оферират специфични вечери.

Гореща е офертата за настаняване в спа хотел в Троян против 200 лева за двама с включена закуска и сантиментална вечеря с музикална стратегия на 14 февруари. Ако доплатите 40 лева, цялата стая ще бъде посипана с листенца от рози, украсена с ароматни свещи, а над главите на влюбените ще се реят червени балони с хелий. Така общо удоволствието излиза 240 лева Доплащат се по избор още 30 лева за плато плодове с шампанско, поднесено в стаята. Отделно хотелиерите вършат комплимент с безвъзмездна бутилка вино. За да подарите на половинката си букет червени рози непосредствено в хотела, би трябвало да платите на рецепцията 45 лева В Ловеч също настаняват против 100 лева на човек за празника на влюбените. По-скъпи са офертите за Сандански и Велинград, които за 2 нощувки вървят по 500-800 лева

Спа центровете към хотелите всеобщо оферират специфични отстъпки за 14 февруари. Повечето дават 10% отстъпка за всички типове разтривки. Други подаряват шоколадова терапия за двама за 20 минути. Биосауната също се употребява с 10% отстъпка в множеството хотели. Други дават изцяло безвъзмезден достъп до всички басейни и горещи джакузита. Без да плащате в допълнение, ползвате и фитнес.

Курортната такса и туристическият налог нормално са включени в цената, само че в допълнение дължат всички посетители над 12 години по 2,02 лева с Данък добавена стойност за туристически налог. Паркингът и интернетът са безвъзмездни. Според туроператори за Свети Валентин хитов остава Велинград, само че тази година има и много записвания за Троян, разясниха от туристическа организация. Много хотели вършат спомагателни понижения за ранни резервации преди края на януари или пускат ваучери с 50 лева отстъпка в общата цена.

Евтини билети по случай празника на влюбените пуснаха някои нискотарифни самолетни компании. Сред горещите предложения е полет до Милано за 48,99 лева Самолетните пътувания са два пъти седмично – в сряда и неделя. Два пъти седмично – в понеделник и петък – може да летите на промоция и до Париж, като цените на билетите потеглят от 58,99 лева Самолетна екскурзия на топцена може да запазите и за Валенсия. Полетите костват 97,99 лева и се извършват всяка сряда и неделя. Именно Париж, Милано и Валенсия са най-предпочитаните европейски дестинации за 14 февруари, като самолетните компании дават и хрумвания какво да посетим и каква обичайната храна да поръчаме в локалните заведения за хранене.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР