Легендите на италианския футбол Франко Барези, Тото Скилачи, Стефано Еранио,

...
Легендите на италианския футбол Франко Барези, Тото Скилачи, Стефано Еранио,
Коментари Харесай

Посрещнаха Барези и компания с Черешово топче

Легендите на италианския футбол Франко Барези, Тото Скилачи, Стефано Еранио, Стефано Такони, Маурицио Ганц, Морено Торичели и Диего Фикара се срещнаха с работещи в „ Асарел-Медет “АД броени часове преди огромния „ Мач на звездите “ в зала „ Арена Асарел “ против митове на българския народен тим.

Именитите футболисти бяха приветствани от ръководителя на Надзорния съвет Димитър Цоцорков и изпълнителния шеф инж. Делчо Николов, които им благодариха, че с наличието си в Панагюрище оказват подкрепa за първото издание на Международния детски шампионат по футбол „ Проф. доктор Лъчезар Цоцорков “.

Припомняме, че търнирът започва през вчерашния ден в зала „ Арена Асарел “, с присъединяване на 10 детски тима, измежду които и италианските Милан и Ювентус.

Легендите на „ скуадра адзура “ получиха като подарък от компанията фланелка на футболен клуб Оборище(Панагюрище) и емблематичното за столицата на IV-ти Революционен окръг Черешово топче.

От своя страна Франко Барези похвали „ Асарел-Медет “АД за поддръжката, която сдружението оказва за детския футбол и посочи, че това е доста значимо за развиването на дребните гении.

Барези подари на изпълнителния шеф инж. Делчо Николов своя фланелка на Милан с именития номер 6.

След това звездите на италианския футбол се снимаха за спомен с тима по мини футбол на Асарел-Медет и раздадоха стотици подписи на свои почитатели, които работят в компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР