Легендите на футболна България и футболна Ирландия Стилиян Петров и

...
Легендите на футболна България и футболна Ирландия Стилиян Петров и
Коментари Харесай

Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат специални гости на реванша между Шамрок и Лудогорец

Легендите на футболна България и футболна Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат специфични посетители на втората среща от квалификациите в Шампионската лига сред Шамрок Роувърс и Лудогорец, оповестява Българска телеграфна агенция.

Двамата са поканени от клуба от Дъблин в символ на почитание за приноса им към футбола в двете страни и като лица на най-популярната игра, само че също по този начин и за забележителните им кариери в британската Висша лига.

Роби Кийн и Стилиян Петров все още са рекордьори по брой изиграни мачове за националните си тимове. Кийн има 146 мача със зелената фланелка, с 12 повече от вратаря Шей Гивън. Петров пък е на върха на класацията в България със 105 срещи, с 3 повече от сегашния президент на БФС Борислав Михайлов.

" Легендите на България и Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат измежду публиката на Тала тази нощ. Ложата 1899 ще бъде отворена за членове на клуба и посетители на мача от 18.30 часа през днешния ден. Очакваме нормалната другарска атмосфера ", написаха от Шамрок Роувърс и допълват менюто от кетъринга, който са обезпечили, включващ наложително наливна и бутилирана бира и топла храна.

Шамрок Роувърс и Лудогорец влизат във втория мач с резултат 3:0 за българския първенец преди седмица. Началото в Дъблин е 22.00 часа.
 Лудогорец довършва започнатото против Шамрок Роувърс
Лудогорец довършва започнатото против Шамрок Роувърс

Двубоят е довечера от 22:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР