Легендите на българския футбол Христо Стоичков и ще водят двата

...
Легендите на българския футбол Христо Стоичков и ще водят двата
Коментари Харесай

Стоичков и Балъков ще водят отборите в юбилея на Етър

Легендите на българския футбол Христо Стоичков и ще водят двата тима по време на демонстративния мач сред шампионския Етър и бронзовите медалисти от Съединени американски щати 94. Имената им бяха първите, които оповестиха уредниците.

„ Боляри! Започваме да разгласяваме имената на легендите, които потвърдиха наличието си на Празника за стотния празник на Етър и в мача сред „ Звездите на „ Етър “ и „ Звездите на България “. Първото име е не на някой различен, а на Красимир Балъков! Легенда на „ виолетовите “, на „ лъвовете “ и на международния футбол, с трайно наличие и триумфи в историята на Етър, Спортинг и Щутгарт. Футболист номер 1 на Велико Търново за ХХ век, един от двамата българи, избирани в Идеален тим на Световно състезание. Добре пристигнал още веднъж на „ Ивайло “!, оповестиха от Етър.

„ Христо Стоичков удостовери с подготвеност и сърдечност своето присъединяване в стотния празник на Етър и ще изведе Пеневата чета против „ виолетовите “ първенци на стадион „ Ивайло “. Да описваме ли кариерата и триумфите му? Едва ли има българин, който да не ги знае прелестно. Самият той персонално написа своята биография с брилянтните си изяви по футболните терени. Разбира се, благодарение на своите съотборници, треньори, другари, което в никакъв случай не пропуща да подчертае...  Най-разпознаваемото име на българин по целия свят. Защото и до ден-днешен, където и да отидете, споменете ли думата България, отсреща непроменяемо следва реакцията: Христо Стоичков! “, с тези думи бе показан най-успешният български футболист за всички времена и притежател на „ Златната топка “ Христо Стоичков.

Предстои поетапното оповестяване на всички митове, удостоверили присъединяване си в звездния мач, прецизираха уредниците.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР