Легенди на българския баскетбол, допринесли много за развитието на играта,

...
Легенди на българския баскетбол, допринесли много за развитието на играта,
Коментари Харесай

Легенди на българския баскетбол ще вземат участие в Престиж Мача на звездите

Легенди на българския баскетбол, съдействали доста за развиването на играта, ще се върнат на терена за малко, с цел да празнуват 20 години от най-успешния сезон на баскетболен клуб Фикосота Шумен. Това ще стане в границите на " Престиж Мача на звездите ", който ще организира на 21 април от 19:00 часа в Арена " Шумен ", оповестиха уредниците.

Публиката в залата и пред телевизионните екрани ще може да види имена като Любомир Амиорков, Йордан Колев, Петър Петров, Хрисимир Димитров, Пламен Христов, Илиан Йорданов, Даниел Димитров, Мариан Костадинов, Пеньо Нацкин и други. Местните митове, водени от Стефан Радушев, също ще бъдат в състава.

Феновете ще имат опцията да се наслаждения и на своите любимци, играли за " жълтия " отбор в годините до 1999 и спечелили два бронзови медала за състезание и един сребърен за купата. След 20 години те още веднъж се събират, с цел да показват уменията си с оранжевата топка в мини-двубой с актуалните звезди на шампионата.

В сряда (10 април) от 13:15 часа в зала " Триадица " ще бъдат оповестени и цялостните сформира на двата тима в " Престиж Мача на звездите ". Припомняме, че 20-те играчи на петте позиции и старши треньорите бяха избрани след гласоподаване в формалния уебсайт на събитието, което завърши на 2 април. Към тях ще бъдат добавени още четирима от квотата на уредниците - БФБаскетбол, НБЛ и " СпортЛаб ".

На конференцията, която ще стартира директно след тази на БФ Баскетбол за европейското състезание с колички, ще бъде показана и новата топка на " Престиж Мача на звездите ", която за пръв път няма да бъде от одобрените марки на пазара в баскетболния свят. Брандът обаче е знаменит и с големи пазари. И тази година състезателите с най-голям избор от избора на почитателите ще изберат своите тимове със остарялата детска игра " настъпванка ". Това ще се случи в четвъртък (11 април) от 12:00 в зала " дискови запаметяващи устройства " в Стара Загора. Тогава е плануван мачът сред Спартак Плевен и Берое, а двамата играчи с максимален брой гласове от почитателите са Николай Върбанов от плевенчани и Конър Франкамп от отбора под Аязмото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР