Легендата в треньорската професия Фабио Капело сподели своите виждания за

...
Легендата в треньорската професия Фабио Капело сподели своите виждания за
Коментари Харесай

Капело: Интер е фаворит за титлата

Легендата в треньорската специалност Фабио Капело показа своите визии за сезона в Серия А дотук. Според някогашния ментор, шампионатът е извънредно оспорван и няколко отбора ще се борят за довеждане докрай в топ 4.

Водилият и състава на Милан някогашен експерт не пропусна да похвали „ росонерите “ за страхотната работа, която правят, само че все пак Интер остава главният кандидат за „ скудетото “.

„ Сезонът върви много вълнуващо и е мъчно да предвидиш какво ще се случи. Още първоначално споделих, че за мен Интер е главният любимец за трофея и не преставам да мисля по този метод. Антонио Конте е един добър управител и имам вяра, че той може да донесе по този начин чаканата купа от почитателите. Отборите са доста близо в таблицата, само че желая да подчертая чудесната работа, която прави Стефано Пиоли отпред на Милан. Радвам се да видя, че един гранд постепенно се завръща към най-хубавите си дни. Разбира се, има още какво да се желае, само че те са на правия път. Колкото до останалите, Рома и Аталанта също наподобяват много обещаващо, а Наполи продължава да губи неуместно точки, по този начин както е било постоянно. Юве още веднъж стартира да припомня за себе си, тъй че аз чакам зрелищни борби до самия край. Според мен Ювентус, Рома, Милан и Аталанта имат шансове да са първенци, само че моят любимец остава Интер, най-малко все още “, сподели някогашният селекционер на Англия.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР