Легендата в ските Марк Жирардели е мажоритарен собственик на фирмата-концесионер

...
Легендата в ските Марк Жирардели е мажоритарен собственик на фирмата-концесионер
Коментари Харесай

Марк Жирардели е мажоритарен собственик на „Юлен“

Легендата в ските Марк Жирардели е мажоритарен притежател на фирмата-концесионер на ски зоната в Банско. Това излиза наяве от известие на Министерството на околната среда и водите за среща с петкратния притежател на Световната купа по ски Алпийски дисциплини.

 
Министрите на околната среда и водите Нено Димов, на туризма Николина Ангелкова и на стопанската система Емил Караниколов са се срещнали с Жирардели в Министерството на околната среда и водите по отношение на развиването на ски зона Банско, осведомиха от пресцентъра на Министерство на околната среда и водите.
 
Жирардели е бил съпроводен от юристите на " Юлен " АД. На срещата са били разисквани концесионния контракт за ски зона Банско и нуждата от създаване на втори кабинков въжен превоз в курорта.

 
Министър Димов е обяснил на Марк Жирардели, че сега се водят договаряния за изменение и допълнение на контракта за даване на концесия с " Юлен " АД, за което е акредитиран от Министерския съвет. С смяната се цели да бъдат изчистени неяснотите с границите на концесионната територия на ски зона Банско, както и да се промени и усили концесионното заплащане.-->
 
На срещата е била разисквана също нуждата от залагане в контракта на наказания при нарушаване на екологичното законодателство. Поставен е бил въпросът и за собствеността на " Юлен " АД. Във връзка с публичния интерес и в името на развиването на курорта Банско, Марк Жирардели показал пред министрите истински документи, удостоверяващи, че има 100 % от собствеността на " Такс сървисиз лимитед ", която компания е мажоритарен притежател на " Юлен " АД. Той е декларирал, че е упълномощил мениджмънта на " Юлен " АД да водят договаряния по поставените тематики и да се намерят решения за бъдещото развиване на Банско.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР