Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в медикаментозна кома и

...
Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в медикаментозна кома и
Коментари Харесай

Наим Сюлейманоглу е в медикаментозна кома в болница в Истанбул

Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в медикаментозна кома и в извънредно тежко положение. Според информациите от южната ни съседка, той е настанен в интензивното поделение на една от най-големите лечебни заведения в Истанбул.

 © фотография: АРХИВ
В момента той е в провокирана кома, тъй като има съществени проблеми с черния си дроб. Жизненоважният орган просто е спрял да работи, а диагнозата е напреднал етап на цироза. Според лекарите в Турция, само доста незабавна трансплантация на черен дроб може да избави именития някогашен състезател.

Сюлейманоглу е бил осведомен в детайли с тежкото си положение, преди да бъде подложен в кома. В момента медицинските лица вършат всичко по силите си, с цел да спасят живота на Джобния Херкулес.

Наим Сюлейманоглу е роден в България преди 50 години, само че от средата на 80-те години на предишния век се състезава за Турция. За нашата татковина той печели две международни трофеи, а по-големите му триумфи са за Турция. За южната ни съседка е печелил три олимпийски трофеи, пет международни и две европейски. Има и един бронз от шампионат на Стария континент, извоюван в София през 2000 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР