Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира ситуацията в клуба,

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира ситуацията в клуба,
Коментари Харесай

Дел Пиеро за Роналдо: Не е красиво, не отговаря на класата му

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разяснява обстановката в клуба, назначението на Маурицио Сари за треньор и държанието на Кристиано Роналдо, който напусна стадиона преди края на мача с Милан сърдит, откакто бе заменен в 55-ата минута.

" Да напуснеш стадиона преди края на мача не е красиво, не дава отговор на класата му. Този жест не беше положителен, само че по-важно е държанието му всеки ден на тренировките. Кристиано е страховит експерт и съотборниците доста го почитат, разяснява Дел Пиеро. - Той вкарва по-малко голове, в сравнение с в Испания, само че всеки сезон е друг. Освен това в Италия се обръща повече внимание на отбраната и тактическата подготовка. "

Бившият капитан на Юве показа, че е бил сюрпризиран от избора на Сари: " Изненадах се, че избра него за заместител на Алегри, като имаме поради предишното му в Наполи. Бях сюрпризиран и от метода, по който беше комплициран завършек на толкоз сполучливите връзките с Алегри. Сари има потребност от време. Засега концепциите му се виждат в избрани моменти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР