Легендата на Уулвърхемптън Уондърърс Стив Бул няма никаква причина Раул

...
Легендата на Уулвърхемптън Уондърърс Стив Бул няма никаква причина Раул
Коментари Харесай

Легенда на Уулвс: Няма причина Хименес да ходи в Реал или Юнайтед

Легендата на Уулвърхемптън Уондърърс Стив Бул няма никаква причина Раул Хименес да избра да размени „ вълците”, с цел да укрепи Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид. Мексиканският нападател е в радара на двата европейски клуба след чудесната акция за него до момента. Хименес има 22 гола и 10 асистенции в 44 мача за отбора от „ Молиню” през този сезон.

Нападателят също по този начин удостовери, че е благополучен при „ вълците”, а рекордьорът по голове за клуба Бул е убеден, че Хименес може да го задмине по маркирани голове в клуба. „ Не виждам причина Раул да желае да напусне. Вкарва голове за развлечение и демонстрира гения си. Работната му е нравственос е великолепна”, отговори Бул пред Shropshire Star.

„ Раул играе във всеки един мач за клуба и няма причина да напуща в този миг. Ако не се усеща добре, бих схванал, само че несъмнено не се вижда това да е по този начин. Реал Мадрид бе спряган за него и продължава, само че такива спекулации постоянно ще има за футболисти, които се оправят добре в сегашния футбол. Това значи какъв брой надалеч е стигнал клуба с представянето си, с цел да се спрягат негови футболисти за такива прехвърляния. За Манчестър Юнайтед повода е същата. Вярвам, че Хименес има упоритост да печели купи с Уулвс”, сподели Стив Бул.

Хименес удостовери по-рано през годината, че няма откупна уговорка в контракта си с „ вълците”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР