Легендата на UFC Джон Джоунс може и да бъде оневинен

...
Легендата на UFC Джон Джоунс може и да бъде оневинен
Коментари Харесай

Легенда от UFC псува полицаи и блъска главата си в патрулка

Легендата на UFC Джон Джоунс може и да бъде оправдан за обвиняванията в домашно принуждение в края на предходната година, само че 34-годишният американец без подозрение има проблеми с преодоляването на гнева. Именно това демонстрират фрагментите от ареста му на 25 септември 2021 година, които станаха обществено притежание, с помощта на Las Vegas Review.

Камера от тялото на един от служителите на реда е снимала събитията от въпросната нощ в Лас Вегас. От нея ясно си проличава по какъв начин Джоунс псува униформените и даже един миг взема решение да блъсне главата си в предния похлупак на патрулката.

Жиу-жицу майсторът таман е награден с място в „ Залата на славата “, когато полицията получава сигнал за ареста му, тъй като тогавашната му другарка го упреква в практикуване на домашно принуждение. Именно този поврат на събитията разстройва боецът, в случай че съдим по думите и реакцията му.

Джон Джоунс има съществено досие при органите на реда, като част от нарушаванията му включват владеене на опиати, автомобилни произшествия, шофиране в нетрезво положение и още куп сходни прегрешения.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР