Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов обяви подкрепата си към собственика

...
Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов обяви подкрепата си към собственика
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов разгласи поддръжката си към притежателя на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

" Гриша Ганчев е най-хубавият притежател на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, в случай че той си тръгне от " Българска войска ". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина желаеха да закрият нашия тим, тъй като им е бодил в очите. Но Ганчев не разреши това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на " Червено знаме ", а той беше в битката. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА. Няма нищо по-добро от финансова непоклатимост в един клуб. Той я обезпечи на 100% ", показа Младенов в пред " Труд ".

" През този сезон Ганчев направи шампионска селекция, която съм уверен, че ще стане първенец. Не е прелестно да продадеш най-хубавия си нападател в лицето на Али Соу и съм сигурен, че той също не го желае. Но финансовият феърплей във футбола изисква приходите ти да са повече от разноските. ЦСКА има капацитет да замести Соу. Ще ви дам образец с мой интервал на " Българска войска ". През 2015 година през зъби се съгласих да продадем Серджиу Буш на Шефилд Уензди, само че тогава беше въпрос на оцеляване. Друг е въпросът, че фактори не разрешиха това да се случи ", добави той.

" Аз не работя в ЦСКА, може и в никакъв случай повече да не работя, само че постоянно ще съм почитател на тима. И като подобен споделям едно - Гриша Ганчев би трябвало да е притежател на клуба ", сподели още Стойчо Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР