Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира пред Тема Спорт актуалните

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира пред Тема Спорт актуалните
Коментари Харесай

Петър Жеков: Бях в болница, сега съм добре! За титла, ЦСКА трябва да бие Лудогорец

Легендата на ЦСКА Петър Жеков разяснява пред " Тема Спорт " настоящите спортно-технически тематики в клуба.

" Вкъщи съм, отпочивам си. Прекарах 10 дни в болница и в неделя ме изписаха. Разболях се от модерната болест - ковид, и се наложи да постъпя в лечебно заведение. Но към този момент се усещам по-добре и ме пуснаха да се прибера. Все още имам кашлица, само че се надявам и тя скоро да отшуми.

Да, съумявам да се осведомявам какво се случва с ЦСКА, разбрах, че сме играли мощно против Черно море, гледах репортаж от мача и в реалност ми хареса това, което видях. Но и беше време да наредим няколко следващи победи, откакто при започване на сезона бяхме много неуверени. Срещу Базел пък играхме добре, само че там не ни доближи малко състезателен късмет, с цел да ги отстраним и за трета поредна година да влезем в групите на евротурнирите. После имахме победи на тъга и на шанс в шампионата, а за мача с Левски напряко не желая да си припомням. Но в реалност най-после серията, която направихме, беше добра и си проличава, че треньорът към този момент напипа верните реализатори и ги подрежда доста по-умело.

Добре е, че реализира резултати и тимът е преди всичко в класирането. Но имам и забележки към него. Както за представянето против Левски, по този начин и в други срещи, в които въпреки всичко успяхме да победим. Ще забележим какво ще направи по време на зимната подготовка и по какъв начин ще наподобява ЦСКА напролет. Нека получи късмет най-малко до края на сезона и тогава да го оценяваме съгласно това, което е постигнал. Защото в България към този момент почнахме за 3-4 месеца да даваме присъди за треньорите - или че за нищо не стават, или пък ги величаем и след това като дойдат слабите резултати, се чудим за какво по този начин се е случило.

Но наложително за купа би трябвало да бием Лудогорец, което не е по никакъв начин лека задача. Зарадвах се на равенството, което тимът на Любо Пенев направи в Разград. Като цяло първите пролетни мачове ще покажат дали ЦСКА може да се бори за купата.

Трябва да вземат голаджия през зимата. Когато разполагаш с първокласен централен нападател, можеш да си убеден, че даже да не играеш толкоз добре, ще печелиш мачовете си. Ако докарат някой като Каранга или Али Соу, можем в действителност да имаме искания за първото място ", сподели той.
 Амос Юга с нещо огромно в ЦСКА още през тази година?
Амос Юга с нещо огромно в ЦСКА още през тази година?

Ето какво е то
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР