Легендата на ЦСКА Петър Жеков е щастлив от напускането на

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков е щастлив от напускането на
Коментари Харесай

Петър Жеков: Стойчо избяга, защото не може да победи Левски и Лудогорец, постоянно иска селекции

Легендата на ЦСКА Петър Жеков е благополучен от напускането на Стойчо Младенов. Това съобщи Вълшебния стрелец пред " Мач Телеграф "

" Оценката, която давам на Стойчо за този му престой, е " 3 ". Той реши да избяга, тъй като знае, че не може да победи към този момент Левски и Лудогорец ", стартира Жеков.
 Стойчо се сбогува с футболистите, пожела триумф против Левски и Купа на България
Стойчо се сбогува с футболистите, пожела триумф против Левски и Купа на България

Младенов и неговите помощници Анатоли Нанков и Тодор Янчев участваха на вчерашното занятие на отбора на подготвителната база в Панчарево

" За целия си престой реализира една доста скъпа победа - с 3:0 над Виктория Пилзен. Отборът вървеше надолу и в последна сметка реши да си тръгне ", добави Жеков.

" Стойчо непрекъснато желае селекция. Сега желаеше 22 нови футболисти. Е, кой ще ти ги вземе в този интервал? Това са играчите на ЦСКА, с тях би трябвало да гониш купата, а не да си на 12 точки зад Лудогорец. Не бил се виждал с Гриша Ганчев, обаче поддържал връзка с Дани Ганчев. Ами той нали синът му също взе участие в управлението на клуба, от какво тогава недоволства Стойчо ", приключи изявлението си Жеков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР