Легендата на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков вчера навърши

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков вчера навърши
Коментари Харесай

Жеков: Харесва ми ЦСКА, но без Али Соу другите не могат да ритнат към вратата

Легендата на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков през вчерашния ден навърши 76 години и бе поздравен от всички в клуба, като един от първите, които му е честитил е съсобственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

Преди мача от идващия кръг сред алените и Берое на стадион „ Българска войска “ най-големият голмайстор във футбола ни ще получи премия, разкри самият той пред „ Мач Телеграф “.

" Харесва ми тимът на ЦСКА от началото на сезона, направиха хубави неща. Ветераните ги гледаме непрекъснато. Пътуваме и в чужбина, към този момент 4-5 теста си направих за ковид, все негативни. Яд ме е, че в България не постоянно се получава.

Ето, уверен съм, че поради прехвърлянето на Али Соу загубихме 2 точки против Етър. Не разбрах какъв е казусът той да изиграе последния си мач тук. Вярно е, че пропуща, само че основава доста положения. Без него другите не могат даже да ритнат към вратата. Понякога ми наподобява, че играят в махалата “, съобщи Жеката в типичния си жанр.

„ Йомов е добър, само че би трябвало още. Никой не знае по какъв начин ще играят новите момчета от Уотфорд. Дано бързо да свикнат с тима “, пожела огромният Петър Жеков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР