Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков се върна

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков се върна
Коментари Харесай

Христо Стоичков си спомни за двата гола срещу Барселона на Камп Ноу

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков се върна към спомените си преди 34 години, когато " армейците " гостуваха на Барселона в първия полуфинален дуел за КНК. Воденият от великия Йохан Кройф тим побеждава с 4:2 на " Камп Ноу ", като Камата бележи и двете попадения за " алените ".

След две седмици, на реванша в София, пред 45 000 фенове на Националния стадион, ЦСКА още веднъж губи - този път с 1:2, а Стоичков се разписва във вратата на Андони Субисарета в 64-ата минута. Трите му гола във вратата на каталунците в решителната фаза на конкуренцията не остават незабелязани и година по-късно той минава в Барса.
 Стоичков означи огромен триумф на ЦСКА и написа: Един от най-важните дни в живота ми! Стоичков означи огромен триумф на ЦСКА и написа: Един от най-важните дни в живота ми!
" Изминаха 34 години, откогато за първи път стъпих на Камп Ноу! Играхме като равни с Барса! Вкарах два гола на Андони Субисарета! Благодарен съм на ЦСКА и съотборниците ми, че стигнахме до този мач, който след година ме върна в Каталуния! ", написа Стоичков в обществените мрежи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР