Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и ръководството на

...
Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и ръководството на
Коментари Харесай

Стоичков след дербито: Браво и на двата отбора, но по-класният победи

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и управлението на " алените " за успеха с 1:0 над " Левски " в мача от постоянния сезон на Първа професионална лига. Пред вестник " Труд " Камата не пропусна да спомене, че и двата отбора са се справили добре с тежките условия и наводнения терен на националния стадион " Васил Левски ", само че въпреки всичко по-класният е спечелил дербито.

" Може някой път да не ти върви, само че би трябвало да знаеш по какъв начин да вземеш своето. ЦСКА се научи! ", написа Стоичков.

Той не пропусна да насочи поздрави персонално към треньора на " алените " Стамен Белчев и да изиска от футболистите да демонстрират на терена това, което вършат на тренировки.

Ето и цялото послание на Стоичков:

Браво, армейци!

Това е същинският „ червен “ дух, който се носи от потомство на потомство. Такива мачове са за мъже. Браво и на двата тима, че при такива условия направиха страхотна борба. Накрая се видя, че по-високата класа побеждава. Много се веселя за успеха!

В два мача подред показахме, че единствено със себераздаване и битка от първата до последната минута се печелят мачове, борби и трофеи. Може някой път да не ти върви, само че би трябвало да знаеш по какъв начин да вземеш своето. ЦСКА се научи.
Поздравявам всички момчета, впечатлен съм от вас. Браво и на Стамен Белчев. Личи се положителната му работа. От футболистите желая единствено едно – това, което вършат на тренировки, да го демонстрират и на мачовете.
Битките занапред ни предстоят и време за еуфория и разпределяне няма. Важното е, че ЦСКА има всичко, с цел да чества шампионски 70-годишния празник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР