Легендата на ЦСКА - Георги Денев отдели от времето си

...
Легендата на ЦСКА - Георги Денев отдели от времето си
Коментари Харесай

Георги Денев пред ТОПСПОРТ: Майкъла да спре да лае! Той не знае какво е ЦСКА

Легендата на ЦСКА - Георги Денев отдели от времето си за ТОПСПОРТ и отговори на всички настоящи въпроси за обичания му клуб.

Ето какво показа емблематичният някогашен футболист за нашата медия:

- Здравейте господин Денев. Направо към най-важния въпрос - ще успее ли ЦСКА да събори Лудогорец? Готов ли е тимът за купата?

Всички се надяваме на това. Привърженици, а и всички, които сме играли. Дано Стойчо ги пребори. Победи ли ги в директния мач - ставаме първи. Стойчо е огромен треньор и огромен човек, то си проличава. На мен нищо неприятно не ми е направил, почитам го доста и мисля, че с него имаме сили да бутнем Лудогорец.

- Привържениците на ЦСКА са много обединени в последно време. Организират се акции за събиране на пари. Какво мислите за тези начинания?

Ами концепцията е страхотна. Можем единствено да благодарим на ентусиастите. Виждате, че освен от България, а и от целия свят хората обичат клуба и са подготвени да оказват помощ. ЦСКА за следващ път потвърди, че е №1 във всичко. Нека не стопират да оказват помощ. И ние като някогашни играчи, на които клубът е дал доста, също би трябвало да се включим.

- Георги Илиев-Майкъла не мисли по този начин. Каза, че няма да се включи, тъй като акцията нямало да има триумф. Снощи от ЦСКА пуснаха остра декларация против него, прочетохте ли я?

Така ли? Не съм я видял. Какво желае Майкъла? Той не знае какво е ЦСКА. Колко време е играл за ЦСКА? Той нито е бил добър футболист, нито в националния тим е играл. Само лае. Иска да вземе някаква власт в клуба несъмнено. То е ясно, по тази причина не го желаят на никое място.
 ЦСКА: Майкъле, заповядайте на
ЦСКА: Майкъле, заповядайте на " Армията " да творите!

От клуба излязоха с публично известие

- Ще успее ли Димитър Бербатов да се пребори с Борислав Михайлов за поста президент на БФС?

Там са тежки борби, всеки се бори за власт. Нямам думи какво да кажа, срамна история е това. Хванали са кокала и не го пускат. Ще забележим какво ще стане.

- Гриша Ганчев ли е точният човек за ЦСКА? Извади тима от тежката рецесия, а в този момент отново би трябвало да заплаща непознати сметки...

Естествено, че той е индивидът! Точният президент. Ганчев не може да не бъде почитан от всички " армейци ". Каквото каже той - това е. Върши си работата чудесно, ето и стадион желае да направи...не са малко пари това.
 Кюстендилеца към Майкъла: Г-н Илиев, ще доживеем ли да кажете нещо позитивно за ЦСКА?
Кюстендилеца към Майкъла: Г-н Илиев, ще доживеем ли да кажете нещо позитивно за ЦСКА?

" Претендирате, че ЦСКА е клубът на вашето сърце, само че това не проличава по никакъв метод "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР