Легендата на ЦСКА - Георги Денев отдели от времето си,

...
Легендата на ЦСКА - Георги Денев отдели от времето си,
Коментари Харесай

Георги Денев пред ТОПСПОРТ за ЦСКА: Ганчев осигурява спокойствие, Белчев и футболистите - победи! Какво повече да искаме?

Легендата на ЦСКА - Георги Денев отдели от времето си, с цел да отговори на всички въпроси на ТОПСПОРТ , касаещи обичания му клуб.

Емблематичният някогашен играч на " алените " даде мнението си за процесите, протичащи в ЦСКА, за играта на тима, за представянето на обособените футболисти в него, за метода на ръководство от страна на Гриша Ганчев и треньорската работа, осъществявана от Стамен Белчев.

Ето какво показа Георги Денев пред медията ни:

Г-н Денев, имахме спогодба с Вас да се чуем още веднъж, когато ЦСКА запише мощен мач. На едно мнение ли сме, че този против Верея беше подобен?
- Запомнил сте. Благодаря Ви, че сте се сетил за предходния ни диалог. Да, няма по какъв начин да Ви опонирам. Отборът беше на висота.

 ЦСКА прегази Верея с 5:0 и оглави класирането в Първа лига! (ВИДЕО)
ЦСКА прегази Верея с 5:0 и оглави класирането в Първа лига! (ВИДЕО)

Каранга с два гола, двама от новите също се разписаха

Може би противникът не е напълно индикативен за формата на " армейците ". Не е мерило и насочна точка, каквато да речем би бил Левски или Ботев?
- Така е. За мен дори са си слаби. Не желая да ги назовавам " заряд ", с цел да не се засегне някой, само че несъмнено не споделят равнището на ЦСКА. Така че да - изводи е рано да се вършат.

Направи усещане положителното сработване сред новите попълнения на отбора и досегашните такива. Явно по време на подготовката е била свършена много работа, в тази тенденция.
- Абсолютно. Лично аз останах впечатлен от метода, по който новите момчета играха дружно с към този момент наличните ни състезатели. Все едно, че са били дружно цялостен сезон.

 Снимка 341252
Източник:

Бихте ли отличил самостоятелните умения на някой от тях? Две от последните попълнения се регистрираха с голове.
- Не желая настрана да ги преглеждам като единици. Има време. Нека повторят това, което направиха, пък ще приказваме още веднъж. Но са качествени, това е несъмнено.

Също можеше да бъде видяно и все по-набиващото се на очи сполучливо взаимоотношение сред Кирил Десподов и Фернандо Каранга.
- О, да. Наистина двамата си направиха един превъзходен тандем, който към този момент жъне триумфи от взаимната си работа. А пък и целият тим изобщо. За всички е ужасно това, че двамата си оказват помощ по сходен метод, въпреки и единият да е по-скоро в ролята на потребител.

 Шегувайте се с Кирил Десподов, скоро ще го гледате единствено по малкия екран
Шегувайте се с Космонавта, скоро ще го гледате единствено по малкия екран

Един от най-качествените футболисти в България. Безспорно

Стамен Белчев ми беше споделил в персонален диалог, че няма желание да приказва за себе си и за тима си, а ще остави футболистите да приказват със своите дейности на терена. Въпреки това можем умерено да кажем, че той прави работата, за която беше взет.
- Съгласен съм. Той реализира доста, само че не упорства стъпките му да бъдат следени и да се дава доста публичност. Не приказва, а работи. За разлика от доста свои сътрудници. Обикновено в България повече приказваме, а по-малко работим. При него не е по този начин. Поздравления за постигнатото от Стамен и тима.

 Стамен Белчев особено за ТОПСПОРТ: Научих доста от Мъри, Любо Пенев и Люпко, желая всичко с ЦСКА!
Стамен Белчев особено за ТОПСПОРТ: Научих доста от Мъри, Любо Пенев и Люпко, желая всичко с ЦСКА!

" Стойчо Младенов ме искаше в Португалия, Гочето - на " Армията "

Той разполага и с поддръжката на управлението на клуба. Това сигурно е от голяма важност.
- Разбира се. Гриша Ганчев ръководи клуба по превъзходен метод и знае какво желае да реализира с него. Действа вярно, ориентирано и професионално. Това е методът.

Може ли ЦСКА да завоюва оспорваната борба с Лудогорец за върха в Първа лига?
- Щом разликата е единствено една точка - за какво не? Вижте Реал (Мадрид). На 17 точки са от Барса, а не стопират да повтарят, че имат късмет за купата. Че не са изгубили борбата. Защо тогава ние да твърдим, че не можем да станем първенци?

 Стамен Белчев в ЦСКА: От краткотрайно изпълняващ до изцяло заслужаващ
От краткотрайно изпълняващ до изцяло заслужаващ

Специалистът, за който всички са по-скоро на едно мнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР