Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е на мнение, че нападателят

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е на мнение, че нападателят
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА: Жорди Кайседо не е особено класен и комбинативен футболист

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е на мнение, че нападателят на „ червените” Жорди Кайседо не е изключително класен и комбинативен футболист. Паро даде мнението си за протичащото се на „ Българска армия”.

„ И в предходни сезони се случваше да има конспирация за купата до началото на пролетта, само че по-късно тя бързо се изпарява. Вероятно се бърка някъде в подготовката. В България спирането през зимата е доста дълго и е от изключителна значимост по време на лагерите, които се организират преди подновяването на шампионата, да се приготвят добре състезателите. Преди години играеха повече българи и разбирането сред нас беше на доста високо равнище. Независимо дали когато бях състезател, или като бях треньор, всичко се градеше на терена “, показа Никодимов пред „ Мач Телеграф “. Той разяснява и качеството в редиците на „ алените “.

„ Трябва да има конкуренция в тима. За дълбочина не приказваме, би трябвало качество на най-малко три или четири поста. Трябват класни футболисти. Жорди Кайседо не е изключително класен състезател. Той играе доста добре с глава, в случай че може вкарва с крайник, само че не му е там силата. Кайседо се усеща удобно при игра с глава и да има разполагаем бързи крила, които с центрирания да го намират и той да бележи. Не е изключително комбинативен и би трябвало съотборниците да му основат условия, с цел да осъществя “, показа Никодимов.

„ Аз съм сигурен на 100%, че почитателите на ЦСКА ще са надалеч по-доволни, в случай че гледат юноши и млади момчета, на които им тупти сърцето за ЦСКА и ще се раздават до дъно. Дори и да няма триумфи и те да дойдат след 10 години. Инвестирай в юношите, направи ги футболисти и след това ги продай. Всички ще бъдем удовлетворени, в случай че ЦСКА има мощна школа. Християн Петров против Ботев Пд се включи добре. В подобен мач се играе мъчно, а той сподели, че има качества. Трябва да му се дава късмет и да се осъществя. Дори да допусне неточност няма нищо съдбовно, той другояче не може да израсне като футболист. Дано запазим второто място и да вземем Купата на България.

Тя се трансформира в цел номер едно пред треньор и футболисти. Трябва да завоюват нещо тези играчи, тъй като клубът отделя доста пари за тях “, приключи „ алената “ легенда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР