Легендата на тениса Джон Макенроу сподели впечатленията си от предстоящия

...
Легендата на тениса Джон Макенроу сподели впечатленията си от предстоящия
Коментари Харесай

Джон Макенроу: Вожняцки-Халеп е мечтаният финал

Легендата на тениса Джон Макенроу показа усещанията си от идния край на Australian Open сред Каролин Вожняцки и Симона Халеп. Бившият номер 1 в международната класация и притежател на 7 трофеи от Големия шлем, който понастоящем е част от експертния екип на Евроспорт и води известната графа " Комисарят на тениса ", разкри какво му е направило усещане в играта на двете финалистки.

„ Повечето хора ще поддържат Каролин Вожняцки на този край. Видяхме я по какъв начин се бори, печели гейма и доближи до тайбрек, както и бурната наслада по-късно. Стига, де - тя победи Елизе Мертенс, а не Серина Уилямс в разцвета на силите, за Бога! Въпреки това обаче Вожняцки напълно справедливо е на край и това е превъзходен късмет за нея “, счита Макенроу.

Не мога да кажа какво направи разликата в полуфинала сред Симона Халеп и Анжелик Кербер. Беше вманиачен мач, необикновено представление! Седите пред тв приемника и си мислите „ Халеп води със сет и пробив, мачът е решен “. Кербер обаче някак откри сили да се върне. Направиха няколко изключителни разигравания, при които като че ли едвам се държаха на краката си, толкоз бяха изтощени! След това Кербер имаше мачпойнт и всички съжалявахме Симона, защото тя е била толкоз покрай славата доста пъти преди. Сега обаче бе ред на Халеп да обърне нещата “ продължи с разбора си Големия Мак.

Според мен това е мечтаният край. Победителката освен ще бъде номер 1 в ранглистата след края на шампионата, само че и справедливо ще завоюва първата си купа от " Големия шлем " - щастлива орис, която толкоз пъти злополучно е подминавала Вожняцки и Халеп “ приключи Макенроу.

Финалът в женския шампионат на тазгодишния Australian Open ще се състои в събота, 27 януари, от 10:30 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на Евроспорт 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР