Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона изригна в свой

...
Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона изригна в свой
Коментари Харесай

Марадона: Има мафия! На полуфиналите са отбори пълни с мигранти

Легендата на международния футбол Диего Армандо Марадона изригна в собствен жанр, анализирайки Мондиал 2018. Митичният аржентинец се захвана с полуфиналистите, които назова " тимове от мигранти ".

" Има мафия, която лишава футболисти от Африка и ги натурализира в Европа. Съставите на полуфиналистите на международното състезание са цялостни най-много с мигранти. Спомням си един диалог с Жозе Моуриньо, който ми сподели, че мигрантите идват в различен свят, където имат шанса да получат неща и благоприятни условия, които не са имали до този миг. Те осъзнават това и дават най-хубавото от себе си. Затова в европейските отбори е цялостно с такива играчи ", съобщи Марадона пред южноамериканския ефирен канал " Телесур ".

В Южна Америка регистрират, че 18 от 23-ата френски национали в Русия са от фамилии, пристигнали във Франция от другаде. При Белгия и Англия нещата били на към 50% или по 11 национали и в двата тима с генезис отвън националните граници. Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Франция 4:3краен резулат  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР