Легендата на Спартак (Варна) Асен Михайлов изрази отпимизъм, че неговият

...
Легендата на Спартак (Варна) Асен Михайлов изрази отпимизъм, че неговият
Коментари Харесай

Легенда на Спартак : Сега може да зимуваме втори, но мисля, че накрая на сезона ще сме на върха

Легендата на Спартак (Варна) Асен Михайлов изрази отпимизъм, че неговият роден отбор освен ще се завърне в елита през май идната година, само че ще приключи преди всичко в класирането във Втора лига.

" Спартак по едно и също време е най-хубав като тим, финансиране и организация, и през пролетта няма кой да ни спре. Дори, когато губехме тази есен, отново играехме добре, което ме прави оптимист. Сега може да зимуваме втори, само че мисля, че най-после на сезона ще сме на върха ", сподели Михайлов, който бе стожер в отбраната на най-успешния тим на " соколите " в тяхната история от интервал 1982/1984.

" Много значимо ще бъде обаче, когато се върнем при най-хубавите, да се утвърдим в групата, с цел да го няма към този момент това влизане и излизане. За първи път моят Спартак ще играе в елита, откакто е гарантиран във всяко едно отношение, има прекрасен за нашите стандарти стадион и база в приключен тип. Всичко това дава причина за едно по-успешно бъдеще, в случай че се работи вярно ", съобщи Михайлов.
 Нов треньор в редиците на Спартак (Варна)
Нов треньор в редиците на Спартак (Варна)

Николай Греков става част от " соколите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР